Ekologiczne fusilli z czerwonej soczewicy 2 kg
Bezglutenowe fusilli z organicznej czerwonej soczewicy, idealne do połączenia z jednym z naszych sosów z sezonowych pomidorów koktajlowych.
- w 100% wegańskie i bezglutenowe
- Przygotowane w mgnieniu oka
- Jakość wszystkich składników testowana laboratoryjnie
- Organiczne fusilli z czerwonej soczewicy
16,90 € *
8,45 €
/ 1 kg
Produkt zawiera 2
Numer produktu:
vita-150
Oprócz imponującej zawartości białka, czerwona soczewica imponuje również zawartością żelaza, selenu, cynku, fosforu, manganu, witaminy B1 (tiaminy) i B9 (kwasu foliowego).
złote siemię lniane dostarcza kwasów tłuszczowych omega-3, w tym niezbędnego kwasu alfa-linolenowego , który organizm może wykorzystać między innymi do syntezy kwasu eikozapentaenowego (EPA) i kwasu dokozaheksaenowego (DHA).
Purazell życzy Ci smacznego!
90% mąki z czerwonej soczewicy*, 10% mąki ze złotego siemienia lnianego*
*z certyfikowanych upraw ekologicznych Może zawierać śladowe ilości orzechów i łubinu. Naturalnie bez laktozy i glutenu.
Certyfikat analizy Ekologiczne fusilli z czerwonej soczewicy 2 kg
PDF Download