Ferment dzikich ziół Timo
Nasz gorzki ferment, opracowany we współpracy z ekspertem od dzikich ziół Timo G., jest wytwarzany ze starannie wyselekcjonowanych, ekologicznie uprawianych dzikich ziół i roślin. Fermentacja z 14 różnymi szczepami probiotycznych mikroorganizmów tworzy unikalny produkt, który może być spożywany samodzielnie lub w połączeniu z innymi napojami, takimi jak smoothie.
- zawiera 14 sfermentowanych dzikich ziół
- 14 wyselekcjonowanych szczepów mikroorganizmów
- Jakość surowej żywności
- z reishi i mielonymi pestkami winogron (OPC)
- jedna dzienna dawka (25 ml) zapewnia ok. 4,8 x 10^9 CFU bioaktywnych mikroorganizmów
- Organiczny i testowany laboratoryjnie
- bez konserwantów
- szklana butelka o pojemności 0,5 litra
25,90 € *
51,80 €
/ 1 l
Ilość | Cena jednostkowa | Zniżka |
---|---|---|
z 1 |
25,90 €*
|
— |
z 2 |
25,40 €*
|
2 % oszczędności! |
z 3 |
24,90 €*
|
4 % oszczędności! |
z 4 |
24,30 €*
|
6 % oszczędności! |
Numer produktu:
vita-212

Sfermentowany ekstrakt ziołowy i roślinny1 (100%) z wody, melasy z trzciny cukrowej1,2, syropu ryżowego1,2, karczochów1, bazylii1, liści pokrzywy1, korzenia arcydzięgla1, korzenia goryczki1, podagrycznika1, kwiatów chmielu1, imbiru1, Liście mniszka lekarskiego1, liście ostropestu plamistego1, liście mięty pieprzowej1, ziele quendel1, ziele owcy1, ziele piołunu1, reishi ling zhi1, zmielone pestki winogron1, kultury mikroorganizmów3
1 Z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego (kbA).
2 Zawarte cukry są metabolizowane przez mikroorganizmy podczas fermentacji.
3 14 fermentowanych szczepów mikroorganizmów
(Bifidobacterium bifidum, Bif. infantis, Bif. lactis, Lactobacillus casei, L. crispatus, L. delbrueckii subsp. bulgaricus, L. fermentum, L. gasseri, L. paracasei, L. rhamnosus, L. salivarius, L. plantarum, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus)
Certyfikat analizy Ferment dzikich ziół Timo
PDF Download
Certyfikat analizy Ferment dzikich ziół Timo
PDF Download