♥️ PURA ONE ist da! >klick< ♥️

Timo's superfood ferment

(209)
Nasz superfood ferment, opracowany we współpracy z Timo G., łączy 33 starannie wyselekcjonowane szczepy mikroorganizmów ze świeżymi, organicznie uprawianymi superfoods, takimi jak ashwagandha, kurkuma, maca, imbir, żeń-szeń, chili, liście pokrzywy, kozieradka, spirulina, cordyceps, reishi, szpinak i kwiaty hibiskusa. Wieloetapowa fermentacja tworzy wysokiej jakości produkt w jakości surowej żywności - idealny do spożycia w czystej postaci lub jako dodatek do smoothie. Nasz ferment zawiera:
  • 14 sfermentowanych superfoods
  • 33 wyselekcjonowane szczepy mikroorganizmów
  • Jakość surowej żywności
  • sfermentowana ashwagandha, kurkuma, maca, cordyceps, reishi i wiele innych.
  • jedna dzienna dawka (25 ml) zapewnia ok. 8 x 10^8 CFU bioaktywnych mikroorganizmów
  • Organiczny i testowany laboratoryjnie
  • bez konserwantów
  • szklana butelka o pojemności 0,5 litra

26,90 € *

53,80 € / 1 l
Ilość Cena jednostkowa Zniżka
z 1
26,90 €*
z 2
26,40 €*
2 % oszczędności!
z 3
25,90 €*
4 % oszczędności!
z 4
25,20 €*
6 % oszczędności!
Numer produktu: vita-228
OPIS
Odkryj superfood ferment Timo w jakości surowej żywności - Twój codzienny towarzysz dla Twojego mikrobiomu jelitowego i lepszego samopoczucia! W porównaniu z wieloma dostępnymi na rynku probiotykami, które często zawierają tylko kilka lub pojedyncze szczepy bakterii, nasz superfood ferment opiera się na szerokiej gamie. Łączy w sobie 33 różne, symbiotycznie hodowane szczepy bakterii, które zostały specjalnie wyselekcjonowane, aby wspierać różne potrzeby mikrobiomu.

Prawidłowy dobór i dawkowanie szczepów bakterii ma kluczowe znaczenie. Nie każdy szczep ma takie same właściwości, nawet jeśli są one blisko spokrewnione. W naszym superfood ferment zwracamy uwagę na konkretne szczepy, które są precyzyjnie dopasowane do ich funkcji. Dzięki dużej liczbie i starannemu doborowi mikroorganizmów możesz mieć pewność, że produkt nie tylko dobrze wygląda, ale także ma doskonałe działanie.

Kolejną cechą jakościową naszego fermentu superfood jest wieloetapowy proces fermentacji, który nie wykorzystuje sztucznych dodatków i składa się wyłącznie ze świeżych roślin, takich jak ashwagandha, kozieradka, liście pokrzywy, chili, żeń-szeń, kwiaty hibiskusa, imbir, kurkuma, maca, szpinak, spirulina, cordyceps i reishi ling zhi. W przeciwieństwie do sterylizowanych fermentów, gwarantujemy żywe i aktywne kultury, które mogą wytwarzać ważne witaminy, enzymy i aminokwasy. Fermentacja jest przeprowadzana zgodnie z najsurowszymi standardami jakości, aby zapewnić wysoką biodostępność i skuteczność. Wysoka jakość naszych produktów jest regularnie potwierdzana przez niezależne laboratorium.

Unikając organizmów modyfikowanych genetycznie i stosując w 100% naturalne surowce organiczne premium, otrzymujesz produkt spełniający najwyższe standardy. Niezależnie od tego, czy jest to produkt wegański, bezglutenowy czy surowy - nasz superfood ferment oferuje skuteczne, naturalne wsparcie dla zrównoważonej i zróżnicowanej diety. Jesteś bardziej zwolennikiem dzikich ziół? W takim razie koniecznie zapoznaj się z naszym fermentem z dzikich ziół!
SKŁADNIKI
Fermentowany ekstrakt ziołowy i roślinny1 z wody, syrop ryżowy1 2, melasa organiczna1 2, ashwagandha1, kozieradka1, liście pokrzywy1, chili1, żeń-szeń1, kwiaty hibiskusa1, imbir1, kurkuma1, maca1, szpinak1, spirulina1, kordiceps1, reishi ling zhi1, mielone pestki winogron1, kultury mikroorganizmów3
1 Z certyfikowanych upraw ekologicznych (kbA).
2 Zawarte cukry są metabolizowane przez mikroorganizmy podczas fermentacji.
3 33 fermentowane szczepy mikroorganizmów (Bacillus subtilis; Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, Bif. bifidum, Bif. breve, Bif. longum; Bif. infantis, Bif. lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lact. amylolyticus; Lact. amylovorus; Lact. bulgaricus; Lact. brevis; Lact. casei, Lact. crispatus, Lact. delbrueckii subsp. Bulgaricus, Lact. delbrueckii subsp. Lactis; Lact. farraginis; Lact. fermentum, Lact. gasseri, Lact. helveticus, Lact. johnsonii, Lact. paracasei, Lact. parafarraginis; Lact. plantarum, Lact. reuteri, Lact. rhamnosus, Lact. salivarius, Lact. zeae; Lactococcus diacetylactis; Lactococcus lactis subsp. Lactis, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus )

CERTYFIKAT ANALIZY
Certyfikat analizy Timo's superfood ferment PDF Download
WYCENY