Timo's superfood ferment
Nasz superfood ferment, opracowany we współpracy z Timo G., łączy 33 starannie wyselekcjonowane szczepy mikroorganizmów ze świeżymi, organicznie uprawianymi superfoods, takimi jak ashwagandha, kurkuma, maca, imbir, żeń-szeń, chili, liście pokrzywy, kozieradka, spirulina, cordyceps, reishi, szpinak i kwiaty hibiskusa. Wieloetapowa fermentacja tworzy wysokiej jakości produkt w jakości surowej żywności - idealny do spożycia w czystej postaci lub jako dodatek do smoothie. Nasz ferment zawiera:
- 14 sfermentowanych superfoods
- 33 wyselekcjonowane szczepy mikroorganizmów
- Jakość surowej żywności
- sfermentowana ashwagandha, kurkuma, maca, cordyceps, reishi i wiele innych.
- jedna dzienna dawka (25 ml) zapewnia ok. 8 x 10^8 CFU bioaktywnych mikroorganizmów
- Organiczny i testowany laboratoryjnie
- bez konserwantów
- szklana butelka o pojemności 0,5 litra
26,90 € *
53,80 €
/ 1 l
Ilość | Cena jednostkowa | Zniżka |
---|---|---|
z 1 |
26,90 €*
|
— |
z 2 |
26,40 €*
|
2 % oszczędności! |
z 3 |
25,90 €*
|
4 % oszczędności! |
z 4 |
25,20 €*
|
6 % oszczędności! |
Numer produktu:
vita-228

Fermentowany ekstrakt ziołowy i roślinny1 z wody, syrop ryżowy1
2, melasa organiczna1 2, ashwagandha1, kozieradka1, liście pokrzywy1,
chili1, żeń-szeń1, kwiaty hibiskusa1, imbir1, kurkuma1, maca1, szpinak1, spirulina1, kordiceps1, reishi ling zhi1, mielone pestki winogron1, kultury mikroorganizmów3
1 Z certyfikowanych upraw ekologicznych (kbA).
2 Zawarte cukry są metabolizowane przez mikroorganizmy podczas fermentacji.
3 33 fermentowane szczepy mikroorganizmów (Bacillus subtilis; Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, Bif. bifidum, Bif. breve, Bif. longum; Bif. infantis, Bif. lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lact. amylolyticus; Lact. amylovorus; Lact. bulgaricus; Lact. brevis; Lact. casei, Lact. crispatus, Lact. delbrueckii subsp. Bulgaricus, Lact. delbrueckii subsp. Lactis; Lact. farraginis; Lact. fermentum, Lact. gasseri, Lact. helveticus, Lact. johnsonii, Lact. paracasei, Lact. parafarraginis; Lact. plantarum, Lact. reuteri, Lact. rhamnosus, Lact. salivarius, Lact. zeae; Lactococcus diacetylactis; Lactococcus lactis subsp. Lactis, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus )
Certyfikat analizy Timo's superfood ferment
PDF Download